top
 

Nešto o nama

Firma KOVPLAST je osnovana 1988.godine u Golubincima, kao mala porodična radionica za izradu predmeta od brizgane plastike, sa poslovnom vizijom da poštujući visoke standarde kvaliteta i zahteve tržišta zauzme visoko mesto u konkurenciji proizvođača predmeta od plastike u zemlji.

PROIZVODNJA

Upornim i strpljivim radom to smo i ostvarili i trenutno koračamo rame uz rame sa renomiranim kompanijama i danas KOVPLAST zauzima vodeće mesto u oblasti brizgane plastike za domaćinstvo u Srbiji. Svoju proizvodnju smestili smo u moderno opremljenu halu u okviru koje su smeštene naše kancelarije i naš izložbeni salon u kom možete pogledati našu kompletnu ponudu.

IZLOŽBENI SALON PROIZVODA

Trenutno, naša paleta proizvoda broji 160 artikala visokog kvaliteta za raznovrsnu primenu, izradjenih u širokom spektru boja. A to dokazuje i činjenica da je preko 70% proizvedenih artikala namenjenu izvozu van teritorije Srbije.

Stalno praćenje i zadovoljavanje zahteva tržišta i kupaca dovodi do toga da firma KOVPLAST osnuje firmu KOVPLAST KG koja će svojom maloprodajnom mrežom približiti naše artikle krajnjem kupcu.